Balíček sektový

Sektový balíček na měsíc únor v sobě skrývá jeden z nejsušších sektů na českém trhu Chateau Radyně extra brut, sekt který je vyráběn klasickou metodou stejně jako Bohemia Sekt Prestige rosé brut. Bohemia Sekt brut se skvěle hodí jako aperitiv nebo jako doplněk rybích pokrmů. Bohemia Sekt demi sec a demi sec červená jsou výbornou kombinací k dezertům zejména ovocným. Motýl sekt rosé demi sec Vám velmi příjemně doplní jakoukoliv romantickou chvíli nebo potěší v kombinaci s čerstvým ovocem.

Bohemia Sekt brut
Bohemia Sekt demi sec červené
Bohemia Sekt Prestige brut rosé
Motýl sekt demi sec rosé

Balíček obsahuje

Tento balíček již není v naší nabídce. Zobrazte si naši aktuální nabídku.

ilustrační foto

Vaše hodnocení vína Balíček sektový

Zatím žádné hodnocení

Aktuality z vinotéky

Grilovací sezóna ještě nekončí

11.8.2017

Ještě pořád máme čas využít pěkného počasí a užít si venkovního grilování a hodování. K těmto radovánkám jednoznačně patří i skvělé víno. Náš sommeliér David Král pro vás proto připravil speciální Grilovací balíček. ...

více

Mionetto Prosecco připomene chuť Itálie

8.8.2017

Představte si, že v jedné zapadlé benátské uličce a ke skvělému houbovému risottu pijete lahodné Mionetto Prosecco, jehož perlení dodává pokrmu zcela nový rozměr. Pokud vás tato představa láká, máme pro vás nyní prosecca z vinařství Mionetto za akční cenu. ...

více

Další aktuality z vinotéky

Sommelier o víně

Teplé léto stále napíná moravské vinaře – jaká bude letošní úroda?

23.8.2017

Hrozny na překrásných moravských vinicích dorůstají. Díky suchému létu je réva vinná ve velmi dobrém zdravotním stavu, ale nedostatek srážek dělá vinařům starosti. Vydal jsem se mezi vinohrady zjistit, jak na tom moravské víno vlastně je. ...

více

Navštivte kraj, kde se rodí to nejlepší prosecco

7.8.2017

Historické město Valdobbiadene by nemělo chybět v seznamu turistických cílů žádného milovníka šumivých vín. Právě zde, pod svahy Dolomit, se již několik set let rodí oblíbené prosecco. Sám jsem se do tohoto kraje nedávno vydal a rád se s vámi nyní podělím o tyto krásné zážitky. ...

více

Další články od sommeliera

Newsletter