Akční nabídka říjen 2013

Vážení zákazníci,
na měsíc říjen máme pro Vás připravenu speciální nabídku na vína z vinařství Chateau Bzenec - kolekce Terroir Collection, ročník 2012.
Řada Terroir Collection z usedlosti Chateau Bzenec je skvělou příležitostí vychutnat si vína z těch nejlepších vinařských tratí Slovácka. Díky mimořádné péči věnované sběru a podrobným informacím o vzniku každé láhve se stává pití vín této řady skutečným zážitkem.
Za akční cenu 189 Kč (běžná prodejní cena 239 Kč) si můžete vybrat:

Chateau Bzenec Terroir Collection Ryzlink rýnský 2012 pozdní sběr 0,75 l

Senzorický popis vína: Zářivá, vyšší barva zlata s vyšší viskozitou. Elegantní ovocná vůně připomíná sušené meruňky, plástve medu a v pozadí se objevuje nádech lučního kvítí. Chuť je bohatá, ovocného charakteru se širším tělem a pevnou kyselinkou, což dává tušit potenciál tohoto vynikajícího Ryzlinku. Dochuť je poměrně dlouhá a svěží s dotykem minerality.
Analytický popis vína: Obsah alkoholu 12,77%, zbytkový cukr 1,5 g/l, obsah kyseliny 6,2 g/l, bezcukerný extrakt 20,7 g/l.

 

Chateau Bzenec Terroir Collection Rulandské bílé 2012 pozdní sběr 0,75 l

Senzorický popis vína: Jiskrná, zlatavě žlutá barva s pěknou viskozitou. Čisté, intenzivnější aroma pečeného ovoce, oříšků v medu a jemné kořenité stopy. Chuť je šťavnatá, středně plná ovocného charakteru se svěží kyselinkou a delší dochutí.
Analytický popis vína:
Obsah alkoholu 12,45%, zbytkový cukr 3,6 g/l, obsah kyseliny 6,1 g/l, bezcukerný extrakt 20,1 g/l.

 

Chateau Bzenec Terroir Collection Hibernal 2012 výběr z hroznů 0,75 l

Senzorický popis vína: Tento vynikající Hibernal je vyšší zlatavé barvy s krásnou viskozitou. Vůně vína je bohatá připomínající meruňky, ananas a sušené květiny. Chuť je šťavnatá s bohatým tělem, ovocného charakteru s pěkne sladěným zbytkovým cukrem, jemnou kyselinkou a delší dochutí.
Analytický popis vína:
Obsah alkoholu 12,7%, zbytkový cukr 15,6 g/l, obsah kyseliny 6,1 g/l, bezcukerný extrakt 20,6 g/l

 

Akční ceny platí do 31.10.2013 nebo do vyprodání zásob.

Více z blogu

Newsletter